GoCollective sikrer fremtidige investeringsplaner med finansiering på 44 mio. euro

16. april 2024
GoCollective sikrer fremtidige investeringsplaner med finansiering på 44 mio. euro

De seneste måneder har GoCollective (tidl. Arriva) været igennem en stor transformations- og restruktureringsfase. Men i dag kan virksomheden præsentere nye investeringsplaner, som bunder i, at markedet har tiltro til de strategiske planer, der er blevet lagt for GoCollective.

Investeringerne drejer sig om en succesfuld obligationsudstedelse på i alt 40 mio. euro fra investorer i 12 forskellige lande, samt en kapitalindsprøjtning på yderligere 4 mio. euro fra GoCollectives nye ejer Mutares.

”Vi har modtaget for 40 mio. euro tillid fra markedet, som vi skal omsætte til resultater. På den baggrund ser jeg meget positivt på fremtiden for GoCollective. Dette er en milepæl, der understreges af, at vi på samme tidspunkt skifter navn fra Arriva til GoCollective,” fortæller Marianne Bøttger, CEO i GoCollective.

Læs mere i pressemeddelelsen herunder:

Arriva bliver til GoCollective og sikrer fremtidige investeringsplaner med finansiering på 44 mio. euro

Kollektiv trafikoperatør Arriva Danmark A/S kan i dag annoncere en succesfuld obligationsudstedelse på i alt 40 mio. euro. Det sker samme dag, som Arriva skifter navn til GoCollective som følge af, at selskabet i maj 2023 blev opkøbt af den tyske kapitalfond Mutares.

Det er investorer fra 12 forskellige lande, der står bag den overtegnede obligationsudstedelse, mens den nye ejer Mutares bidrager med en kapitalindsprøjtning på yderligere 4 mio. euro. Carl Kistenmacher, Head of Nordics og UK, hos Mutares, udtrykker da også stor tilfredshed med den store investeringslyst i selskabet:

”Gennem de sidste 9 måneder har selskabet gennemført en restrukturering, repositioneret sig som selvstændig kollektiv trafik-operatør og ikke mindst vundet sin første kontrakt efter handlen gik endeligt igennem i maj sidste år. GoCollective fokuserer nu på vækst, og med over 20 års dokumenteret erfaring, et kompetent ledelsesteam og med finansieringen på plads, er selskabet godt rustet i forhold til at realisere sine ambitiøse planer.”

CEO for GoCollective A/S, Marianne Bøttger, ser netop frem til med investeringen at kunne eksekvere på selskabets strategiske planer efter at have gennemført en positiv turn-around:

”Vi har modtaget for 40 mio. euro tillid fra markedet, som vi skal omsætte til resultater. På den baggrund ser jeg meget positivt på fremtiden for GoCollective. Dette er en milepæl, der understreges af, at vi på samme tidspunkt skifter navn fra Arriva til GoCollective. Med vores nye navn viser vi både vores vilje til at tage ansvar for og være ambitiøse på vegne af den kollektive trafik og mobilitet. Og det er en direkte opfordring til vores passagerer, samarbejdspartnere, medarbejdere og alle andre om at tage ansvar sammen med os for at styrke den kollektive trafik. Det er i sandhed en fælles rejse.”

Obligationen vil være børsnoteret på Børsen i Frankfurt og Nordic ABM, og er udstedt per 12. april 2024 med en løbetid på 3 år.

FacebookLinkedInX

Andre relevante nyheder

FacebookLinkedInX

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra GoCollective direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding!

Sign up for our newsletter

Get great offers, unique discounts and exciting news from GoCollective directly in your inbox.

Tak for din tilmelding!