GoCollective har været en del af den kollektive transport i Danmark siden 1997, hvor det britiske selskab Arriva købte danske Unibus. Siden da er Bus Danmark, Combus, Wulff Bus, Veolia Danmark og Pan Bus også blevet en del af GoCollective. I dag er GoCollectives aktiviteter på busområdet fordelt over både regional- og bytrafik i hele landet. GoCollective er desuden førende på markedet, når det kommer til drift af gasbusser bl.a. linje 5C i København, hvor der i 2017 blev indsat 37 gasbusser til at betjene Nordeuropas travleste buslinje.

Lige siden begyndelse i 1997 har GoCollective også drevet det private uddannelsescenter UCplus, der har mere end 40 års erfaring med voksenundervisning. UCplus udbyder danskuddannelser, danskprøver, transportkurser, vagt- og sikkerhedskurser på tværs af 8 lokationer i Danmark.

I Københavns havn sejler GoCollective derudover havnebusserne, der har været en stor del af det spirende liv på havnefronten, siden de havde deres første sejltur i år 2000. GoCollective har ad flere omgange genvundet kontrakten. Senest i 2020, hvor der blev indsat helt nye elektriske havnebusser.

I 2003 gjorde GoCollective sin entre på det danske togmarked efter at have vundet danmarkshistoriens første togudbud – udbuddet af den regionale togdrift i Midt- og Vestjylland. Efterfølgende har GoCollective genvundet kontrakten i både 2009 og 2018, så man således står for togkontrakten frem til og med 2028. Med forlængelsen i 2018 tilføjede GoCollective samtidig to nye strækninger, Odense-Svendborg og Vejle-Struer, og øgede dermed togtrafikken med ca. en tredjedel.

Tidligere var delebilstjenesten SHARE NOW også en del af GoCollective, men tjenesten blev lukket ned ved udgangen af februar 2024.