Gruppe

h3

Er I flere, der rejser sammen?

Hvis I er en større gruppe, der skal rejse sammen, så kan I på visse rejser køre billigt med tog.

Med Gruppebillet får man op til 50 % rabat afhængigt af, hvornår på dagen, man ønsker at rejse, samt hvilken strækning man rejser på. Er der børn med, rejser de til halv pris.

Billetten til jeres grupperejse kan købes både til GoCollective, DSB og S-tog.

 

Fordele med Gruppebillet

 • Få op til 50 % rabat
 • Børn rejser til halv pris
 • Gyldig til både GoCollective, DSB og S-tog
 • Kan tilbagebetales efter de gældende regler

 

I kan købe Gruppebillet, hvis I er det, der prismæssigt svarer til 8 voksne. Det vil sige, at I også kan rejse fx 7 voksne og 2 børn sammen på en Gruppebillet.

Informer os om den planlagte grupperejse. Ved rejser i større grupper skal rejsen anmeldes forud for rejsen hos GoCollective Grupperejser. Det gøres via kontaktformularen her.

 

Hvordan køber jeg en Gruppebillet?

Du køber en Gruppebillet ved at henvende dig til GoCollective Kundeservice, der kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste billet til jeres behov.

Få tilbud på Gruppebillet

Er en Gruppebillet det rigtige for os?

Rejser I som en gruppe, kan der være andre billetyper, der også er relevante for jer, hvis I ønsker den billigste rejse. Vær især opmærksom på, at det oftest kan være billigere at rejse på en anden billet end Gruppebillet, hvis I skal rejse med mange børn. Det er for de fleste billettyper muligt at medtage op til to børn under 12 år gratis pr. betalende voksen.

I oversigten herunder kan I hurtigt få et overblik over de forskellige billetters fordele.

Billetter

Gruppebillet

I kan købe Gruppebillet, hvis I er det, der prismæssigt svarer til 8 voksne. Det vil sige, at I også kan rejse fx 7 voksne og 2 børn sammen på en Gruppebillet.

 

Fordele med Gruppebillet

 • Få op til 50 % rabat
 • Børn rejser til halv pris
 • Gyldig til både GoCollective og DSB

 

Regler og vilkår

En Gruppebillet er gyldig til og fra togstationerne og til den afgang, der er påtrykt billetten. For tilslutningskørsel med busrejser, lokaltog, letbane og metro henvises til køb af billet hos de lokale trafikselskaber.

 

En Gruppebillet kan ikke ændres, men den kan tilbagebetales, hvis den sendes til GoCollectives Kundeservice og er modtaget i Kundeservice senest dagen før afrejse. Sendes billetten ikke tidsnok til at nå frem til GoCollectives Kundeservice inden rejsetidspunktet, kan billetten ikke refunderes. 

Ønsker I at rejse på et andet tidspunkt, eller ændre antal rejsende kan I derfor få tilbagebetalt billetten og købe en ny efter de beskrevne vilkår.

I vil selvfølgelig kunne rejse med et færre antal rejsende, end det billetten gælder til.

 

Ved forsinkelser, herunder forsinkelser på rejser, hvor I er afhængige af at skulle skifte til et andet tog, kan I vælge en tidligere eller senere afgang og stadig rejse på den samme Gruppebillet. Hvis jeres tog er aflyst, kan I benytte jer af næste afgang til samme strækning på den samme Gruppebillet.

Bliver I mere end 30 minutter forsinket på jeres rejse, kan I søge om rejsetidsgaranti

DSB Skolerejser

Skolerejser administreres af DSB Skolerejser. I kan finde mere information og bestille billetter til skolerejser på DSBs hjemmeside.

 

Fordele med Skolerejser

 • Frirejse med tog for elever og lærere på lejrskole.

For at kunne bestille skolerejser skal man have mindst to overnatninger og bestillingen skal ske klassevis. Vær opmærksom på, at skolerejser skal bestilles mindst 10 uger før afrejse.

GoCo OneDay

GoCo OneDay er din togbillet, hvis du vil rejse en hel dag til priser fra 149 kr. og køre ubegrænset med alle GoCollectives tog.

 

Fordele med GoCo OneDay:

 • Rejs frit fra kun 149 kr. i alle GoCollectives tog.
 • En voksen kan gratis medtage to børn under 12 år på billetten.
 • Rejs ubegrænset i alle GoCollectives tog i over 24 timer. Billetten er gyldig fra kl. 00:00 den dato, der fremgår af billetten, til kl. 04:00 den efterfølgende dato.
Enkeltbillet

Skal I ikke krydse en takstgrænse på jeres grupperejse eller skal i rejse med både tog og bus? Så kan en Enkeltbillet være relevant for jer. En Enkeltbillet kan både benyttes i GoCollective og DSB tog samt i bus, Metro og letbane. Som voksen kan du desuden gratis medbringe to børn under 12 år på billetten. Unge og pensionister får mindst 25 % rabat.

 

Fordele med Enkeltbillet

 • Kan bruges til rejse med alle GoCollective og DSB tog samt i bus, Metro og letbane direkte fra afrejsezonen til ankomstzonen, som fremgår af billetten.
 • Kan købes til og fra alle stationer i hele Danmark.
 • Billetten gælder til en bestemt dato og strækning/rute, men ikke til et bestemt tidspunkt. I kan derfor selv vælge den afgang, der passer bedst til jer.
 • En voksen kan gratis medtage to børn under 12 år på billetten. Et betalende barn kan gratis medtage et barn under 12 år.
 • Unge og pensionister får mindst 25 % rabat.
 • Billetten kan tilbagebetales efter de gældende regler for tilbagebetaling af Enkeltbillet.

 

Skal I rejse lokalt i Nordjyllands Trafikselskab og på strækningerne Esbjerg – Nørre Nebel og Vemb – Lemvig – Thyborøn, skal I købe zonebilletter. Zonebilletterne gælder til ubegrænset rejse med bus og tog i et bestemt tidsrum i det antal zoner, I vælger.