GoCo Cykel Dagsbillet 25 kr.

Køb billet her
Skal du rejse med din cykel i toget?

Med GoCo Cykel Dagsbillet kan du for kun 25 kr. tage din cykel med en hel dag i alle GoCollectives tog. Du kan derfor nemt tage din cykel med både frem og tilbage i toget på den samme billet.

Billetten kan købes via appen RejseBillet.

GoCo AllDay billet Fra 129 kr.

Fordele med GoCo Cykel Dagsbillet

  • Prisen for en GoCo Cykel Dagsbillet er kun 25 kr.
  • Billetten er gyldig til én cykel til rejse hele dagen i alle GoCollectives tog. Du kan se, hvor GoCollective kører tog på vores strækningskort.
  • Tag nemt din cykel med både frem og tilbage på den samme billet.
Køb billet
Fordele

GoCo Cykel Dagsbillet

GoCo Cykel Dagsbillet

Hos GoCollective er du velkommen til at medbringe din cykel i toget, hvis pladsen tillader det. Man skal altid købe en billet til sin cykel, hvis man ønsker at medbringe den i toget.

Gyldighed

En GoCo Cykel Dagsbillet er gyldig fra kl. 00:00 på den rejsedato, der er påtrykt billetten og frem til kl. 04:00 den efterfølgende dag.

Har du købt en GoCo Cykel Dagsbillet, kan du derfor frit tage din cykel med på rejsen i alle GoCollectives tog på gyldighedsdagen, herunder også på strækningen Tønder – Niebüll.

Tilbagebetaling af Cykel Dagsbillet

GoCo Cykel Dagsbillet kan ikke ændres eller tilbagebetales.

Rejser du med DSB, eller skal du skifte til DSB undervejs?

  • Hvis du ønsker at medbringe din cykel i DSB InterCity-, InterCityLyn-, Lyn+ og regionaltog, skal du altid købe en DSB Cykelpladsbillet. Den sikrer dig billet og plads til din cykel.
  • Skal du både rejse med GoCollective og DSB, skal du både købe cykelbillet til GoCollectives tog og DSB Cykelpladsbillet.

GoCo Cykel Dagsbillet

Til dig, der vil have mulighed for ubegrænset at tage din cykel med i GoCollectives tog en hel dag.

Køb billet her

Spørgsmål og svar

Hvad skal vises ved billetkontrol?

Sådan viser du GoCo Cykel Dagsbillet købt i RejseBillet appen:

Billetten skal ved billetkontrol vises til personalet direkte via RejseBillet på den tablet eller smartphone, billetten er købt på. På forlangende fra personalet skal du skifte mellem skærmbilleder på appen.

Hvilke regler gælder der for cykelmedtagning?

Du kan læse reglerne for medtagning af cykler i GoCollectives tog her.

Vær opmærksom på, at der er forskellige regler alt afhængigt af, hvilket selskab du rejser med, samt hvilken type cykelbillet, du køber.

Kan jeg købe cykelpladsbillet til GoCollectives tog?

Det er ikke muligt at reservere plads til sin cykel i GoCollectives tog. Du må medbringe din cykel, hvis pladsen tillader det på den enkelte afgang.

Må jeg medbringe min cykel i togbussen?

Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe din cykel i togbusser indsat af GoCollective. Dog må Christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i togbussen. Cyklen placeres efter aftale med chaufføren i togbussens bagagerum. Vær opmærksom på at der er meget begrænset plads.

Skal du rejse med DSB skal du være opmærksom på, at der her er andre regler. Læs mere om medbringelse af cykel i togbusser indsat af DSB på dsb.dk

Dækker Rejsetidsgaranti cykelbilletter?

Bemærk venligst, at GoCo Cykel Dagsbillet ikke er omfattet af GoCollectives Rejsetidsgaranti. Ved driftsforstyrrelser, hvor rejsen må opgives, kan billetten tilbagebetales uden gebyr.

Andre interessante produkter