RejseBillet

RejseBillet er en ny app til køb af billetter og kort på tværs af hele Danmark, som kan bruges i både tog, bus, metro og letbane. Du kan også bruge RejseBillet til dine pendlerprodukter.

h3

Køb billetter til GoCollective

Til rejse med GoCollectives tog findes følgende billettyper i RejseBillet:

  • Enkeltbillet
  • Pendlerkort
  • GoCo OneDay
  • GoCo Grænsebillet
  • GoCo Cykel Dagsbillet

Når du på mobil trykker på ‘Køb billet’ på CoGollective.dk ved ovenstående billetter, bliver du ført over i RejseBillet. Har du endnu ikke installeret appen, bliver du i stedet ført over i App Store eller Google Play, hvor du kan hente den ned på din telefon. Sidder du ved en computer, åbner Rejsekorts hjemmeside, hvor du kan læse mere om RejseBillet.

Om RejseBillet

Det er Rejsekort & Rejseplanen der står bag den nye landsdækkende billetapp, hvor du kan købe billetter til hele landet uanset om du skal rejse med bus eller tog.

Læs mere om RejseBillet på Rejsekorts hjemmeside.

h3

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at bruge RejseBillet appen, sidder Rejsekort Kundecenter klar til at hjælpe på tlf. 7011 3333. Tast 4 for at blive betjent at en medarbejder, der kan svare på spørgsmål til RejseBillet.

Har du spørgsmål til GoCollectives specialbilletter, f.eks. GoCo OneDay eller GoCo Cykel Dagsbillet, kan du kontakte GoCollectives Kundeservice på tlf. 7080 4444.

Køb billet her

Du kunne også være interesseret i...