Reklame på tog og busser

Ønsker du markant synlighed for din virksomhed, så er det muligt at købe attraktive annonceplaceringer på GoCollectives flåde af tog og busser.

Annoncer i og udenpå GoCollectives tog

GoCollective kører dagligt tog i store dele af Jylland og på Fyn, og har derfor en stor rækkevidde til mange mennesker. Togene er en oplagt reklamemulighed for dig, som ønsker at opnå høj eksponering for din virksomhed og ramme en bred målgruppe.

Annoncesalget for GoCollectives tog varetages af Adibus A/S, der kan kontaktes direkte for mere information, priser og formater.

GoCollective driver 59 togsæt med ca. 9 mio. rejsende årligt. Udvendigt på togene fungerer vinduerne som store, markante reklameflader til transparente mærkater. Indvendigt er der mulighed for eksponering via store reklameflader midt i togene og på de digitale infoskærme.

De digitale reklamer kan styres med GPS, så de passer nøjagtigt til din geografi, og via et login kan du nemt skifte indhold på dit reklamespot efter ønske.

Kontakt vores salgspartner Adibus A/S og få et uforpligtende tilbud.

h3

Busreklamer

GoCollective driver cirka 1.200 regional- og bybusser fordelt over hele landet. Busserne tilbyder en alsidig reklameplatform med muligheder for eksponering både inden i bussen via digitale infoskærme og skilte samt udenfor via forskellige typer folie på bussernes sider og bagende. Bussernes størrelse og færden rundt i det danske landskab og byer giver et højeksponeret medium.

Kontakt vores salgspartner Out Of Home Media for et uforpligtende tilbud på:

E-mail: info@outofhomemedia.dk

Telefon: +45 31 41 31 31