GoCo OneDay 149 kr. 119 kr.

Køb billet her
GoCo OneDay giver dig fri rejse med alle GoCollectives tog en hel dag. Normalprisen er 149 kr. for en voksen, men i hele sommerferien koster GoCo OneDay kun 119 kr.

Tilbuddet gælder til og med søndag den 11. august 2024.

OBS! Billetten udbydes til salg på udvalgte dage og i et begrænset antal. GoCo OneDay er også gyldig på strækningen Tønder - Niebüll.

GoCo AllDay billet Fra 129 kr.

Fordele med GoCo OneDay

  • Rejs frit for kun 149 kr. 119 kr. i alle GoCollectives tog. Du kan se, hvor GoCollective kører på vores strækningskort.
  • En voksen kan gratis medtage to børn under 12 år på billetten. Et betalende barn kan gratis medtage et barn under 12 år.
  • Børn til og med 15 år får 50 % rabat ift. voksenbilletprisen ved køb af GoCo OneDay.
  • Rejs ubegrænset i alle GoCollectives tog i over 24 timer. Dagsbilletten er gyldig fra kl. 00:00 den dato, der fremgår af billetten, til kl. 04:00 den efterfølgende dato.
Køb billet
Fordele

GoCo OneDay

GoCo OneDay

GoCo OneDay er din billet til spændende oplevelser for hele familien.

Med GoCo OneDay slipper I for at bekymre jer om returbilletter og ankomststationer. Hop af og på som I vil en hel dag.

Så tag din familie i hånden, hop på toget og kom nemt rundt til livets små og store oplevelser – med GoCo OneDay starter oplevelserne allerede i toget.

GoCo OneDay kan købes til følgende kundetyper:
  • Voksen: 149 kr. 119 kr.
  • Barn (0-15 år): 75 kr. 59 kr.
  • Pensionist: 115 kr. 89 kr.

Bemærk, at der kan forekomme sæsonaktuelle tilbud, hvor prisen er endnu lavere.

GoCo OneDay

Rejs frit hele dagen på samme dagsbillet.

Find din GoCo OneDay i RejseBillet.

Køb billet her

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan GoCo OneDay benyttes?

Du kan benytte billetten til rejse i alle GoCollectives tog i Danmark samt i GoCollectives tog til Niebüll i Tyskland. Du kan se, hvilke strækninger vi kører på her.

Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte GoCo OneDay til rejse i DSB’s tog, lokal- og privatbaner (med undtagelse af Vestbanen mellem Varde og Nørre Nebel), metro, letbane eller i busser.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal rejse med GoCollective, kan du ved at søge din rejse frem på rejseplanen.dk, hvor du kan genkende vores tog ved, at tognummeret starter med RA eller RX.

Hvornår er GoCo OneDay gyldig?

En GoCo OneDay-billet er gyldig fra kl. 00:00 på den rejsedato, der er påtrykt billetten og til kl. 04:00 den efterfølgende dag til ubegrænset rejse i alle GoCollectives tog.

Det betyder, at du f.eks. kan rejse både frem og tilbage på den samme billet uden at være afhængig af at skulle nå toget på et bestemt tidspunkt.

Kan GoCo OneDay bruges i DSB tog?

Billetten kan ikke bruges i DSB’s tog, men kan kun bruges til togrejser med GoCollective. Du kan se, hvilke strækninger GoCollective kører på her.

Ønsker du en togbillet, som du kan bruge til rejse med DSB, skal du købe en Enkeltbillet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal rejse med GoCollective, kan du ved at søge din rejse frem på rejseplanen.dk genkende GoCollectives tog ved, at tognummeret starter med RA eller RX.

Kan GoCo OneDay ændres eller tilbagebetales?

Billetten kan ikke ændres eller tilbagebetales.

Hvis du ønsker en billet, som kan tilbagebetales, kan du i stedet købe en Enkeltbillet.

Hvornår kan jeg købe en GoCo OneDay?

GoCo OneDay er til salg på udvalgte dage og i et begrænset antal. Billetterne sættes til salg ca. 2 måneder før afrejsetidspunkt.

Du kan finde GoCo OneDay-billetter i RejseBillet.

Kan jeg få ledsagerrabat på GoCo OneDay?

Nej, ønsker du at opnå ledsagerrabat, skal du i stedet købe en Ledsagerbillet.

Hvad skal vises ved billetkontrol?

Sådan viser du billetter købt i RejseBillet:

Billetten skal ved billetkontrol vises til personale direkte via RejseBillet på den tablet eller smartphone, billetten er købt til. På forlangende fra personalet skal du skifte mellem skærmbilleder på appen.

Andre interessante produkter