Ny æra for Danmarks største private bus- og togoperatør

16. april 2024
Ny æra for Danmarks største private bus- og togoperatør

Den 16. april 2024 er ikke bare endnu en dag i kalenderen for Danmarks største private operatør inden for bus- og togtrafik; det er nemlig dagen, hvor Arriva Danmark officielt bliver til GoCollective. Dette skifte signalerer en ny æra for virksomheden, som blev købt af kapitalfonden Mutares i maj 2023, og afspejler en fornyet ambition om at være med til at forme fremtidens mobilitetsløsninger.

“GoCollective er mere end et navn; det er en vision for fremtidens kollektive trafik,” siger Erik Poulstrup, direktør for GoCollectives togdivision. “Vi er stolte af at annoncere vores nye navn, som både reflekterer vores kerneidentitet som kollektiv trafikoperatør og vores ambition om at være førende inden for udvikling af bæredygtige transportløsninger.”

Fra den 16. april vil passagerer og ansatte begynde at se synlige ændringer, herunder nye logoer på togene, billetautomater, uniformer og meget mere. Disse ændringer er en del af en omfattende rebranding, som fortsætter over de kommende måneder.

For at understøtte det nye brand har GoCollective lanceret nye profiler på sociale medier på LinkedIn og Facebook og en ny hjemmeside, hvor passagerer og interessenter kan finde den information, de måtte have behov for.

“Det er et stort arbejde at rebrande en driftsvirksomhed som vores, og vores medarbejdere har ydet en virkelig flot indsats,” tilføjer Poulstrup. “Det er billedet på vores interne fællesskab, og viljen til at lykkes sammen er en af vores største styrker. Det vil vi gerne afspejle i vores navn.”

Video Thumbnail
FacebookLinkedInX

Andre relevante nyheder

FacebookLinkedInX

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra GoCollective direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding!

Sign up for our newsletter

Get great offers, unique discounts and exciting news from GoCollective directly in your inbox.

Tak for din tilmelding!