Oplev Danmark i sommerferien

25. juni 2024
Oplev Danmark i sommerferien

Rejs frit en hel dag for kun 119 kr. med GoCo OneDay

Så er der billige togbilletter til ferien 😎🌞

Det er sommer og sol i Danmark og tid til en masse dejlige oplevelser i ferielandet. Vi har sat prisen ned på GoCo OneDay, så du kan tage familie og venner med på togtur til en ekstra lav sommerpris. For kun 119 kr. pr. billet kan du rejse alt det, du vil, en hel dag i sommerferien med alle GoCollectives tog.

Uanset om I skal i sommerhus, på storbytur, besøge en attraktion eller bare nyde en dag på stranden, kan du som betalende voksen altid tage to børn under 12 år gratis med på din billet. 

 

* Tilbuddet gælder GoCo OneDay med gyldighed til ubegrænset rejse én dag i GoCollectives tog fra lørdag den 29.6.24 til og med søndag den 11.8.24. GoCo OneDay er ikke gyldig i bus, letbane eller andre tog. Billetten udbydes i begrænset antal og kan købes fra den 25.6.24 til og med den 11.8.24. Herefter normalpris. Som betalende voksen kan du tage to børn under 12 år gratis med på din billet.

FacebookLinkedInX

Andre relevante nyheder

FacebookLinkedInX

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra GoCollective direkte i din indbakke.

Tak for din tilmelding! Der dumper meget snart en e-mail ned i din indbakke, hvor du skal bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet.

Sign up for our newsletter

Get great offers, unique discounts and exciting news from GoCollective directly in your inbox.

Tak for din tilmelding!