Cykler og barnevogne

Hvis pladsen tillader det, er du altid velkommen til at tage din cykel eller barnevogn med i GoCollectives tog. Medbringer du din cykel i toget, skal du købe billet til både cyklen og dig selv, før du står på toget.

h3

Cykel i GoCollectives tog

Cykler skal altid stilles i de afmærkede områder i toget.

Det er ikke muligt at bestille cykelpladsbillet til GoCollectives tog. GoCollectives personale kan afgøre, om der er plads til din cykel i det aktuelle tog.

Du kan se afstanden mellem tog og perron på alle stationer, GoCollective betjener her.

Billet til din cykel

Skal du rejse med tog og skal du have din cykel med? Der er forskellige regler alt afhængigt af, hvilket togselskab du rejser med, og hvilken type cykelbillet, du køber.

Du skal dog altid have billet til din cykel*.

*Det er gratis at medtage cyklen i S-toget og lokalbanerne på Nordsjælland (Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Gribskovbanen, Hornbækbanen og Lille Nord).

Billetnavn

Gyldig hos

Pris

Købes her

Gyldighed

GoCollective

20 kr.

Billetautomat og betjent billetsalg

5 timer

GoCollective

25 kr.

Hele dagen

DSB

20 kr.

DSB App

Gyldig til den valgte afgang

GoCollective

20 kr.

Rejsekort

1 rejse fra afgangsstation til ankomststation

Rejse med flere togselskaber

Rejse med GoCollective og DSB: Køb en Cykelbillet/GoCo Dagsbillet og en DSB Cykelpladsbillet.

Rejse med GoCollective, DSB og Midtjyske Jernbaner: Køb en Cykelbillet/GoCo Dagsbillet, en DSB Cykelpladsbillet og en Cykelbillet i Midttrafik app eller Midttrafik webshop. Du kan også rejse på rejsekort i GoCollectives og Midtjyske Jernbaners tog og købe en DSB Cykelpladsbillet.

Hvilke andre cykler må medbringes?

  • Tandemcykler må medtages, hvis pladsen tillader det. Der købes to cykelbilletter i stedet for en, når der medbringes en tandemcykel.
  • Sammenklappede cykler og cykler i emballage kan medtages gratis i GoCollectives tog, hvis de overholder målene på maksimalt 115 cm x 60 cm x 30 cm. Overholder cyklerne ikke målene, skal der købes en cykelbillet til dem
  • Børnecykler uden stelnummer betragtes som legetøj og kan medbringes som håndbagage. Cykler med stelnummer skal du købe billet til.
h3

Cykel i togbussen

Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe din cykel i togbusser indsat af GoCollective. Cyklen placeres efter aftale med chaufføren i togbussens bagagerum. Vær opmærksom på at der er meget begrænset plads.

Skal du rejse med DSB skal du være opmærksom på, at der her er andre regler. Læs mere om medbringelse af cykel i togbusser indsat af DSB på dsb.dk.

Læs mere om togbus her

Barnevogne og klapvogne

Barnevogne og klapvogne kan medtages gratis i toget i den udstrækning der er plads.

El-løbehjul

Sammenklappede el-løbehjul kan medtages som bagage, hvis det ikke overstiger målene 115 cm x 60 cm x 30 cm. El-løbehjul, der overstiger disse mål, sidestilles med en cykel, hvilket medfører krav om en Cykelbillet.